Holdoversigt

Holdbeskrivelser og tilmelding

Nedenfor finder du oversigten over de hold, man kan tilmelde sig i denne sæson. Priserne står ved hvert hold. Ønsker man at tilmelde sig flere hold og opnå 10% i rabat tilmelder man sig de enkelte hold og skriver derefter til kassereren Christina Ladefoged. 

Hvis man vil tilmelde sig et hold, trykker man på knappen “tilmeld” udfor det pågældende hold. Man skal oprette sig som bruger første gang man tilmelder sig et hold i EVGIF. Efter tilmelding modtager man en mail med bekræftelse på tilmeldingen samt oplysninger om betaling via bankoverførelse eller Mobilepay.

Der bliver ikke sendt en opkrævning ud.
Betaling kan ske ved overførsel til reg.nr. 0759 og konto.nr. 3223857670 el via Mobilepay nr. 53814. Du skal ved overførsel/betaling skrive dit navn el medlemsnr. Ved spørgsmål kontakt kasserer Christina Ladefoged på 3063 1980.

Vel mødt på holdene!

Dette yoga hold er for alle der ønsker en træning der kan forbedre din smidighed, din balance, din styrke samt din kropsbevidsthed. Holdet kan tilgås af alle, lige fra børn til ældre, øvet eller uøvet.

På dette hold gennemgås de klassiske Yoga øvelser i et roligt tempo, hvor timen starter med blid afspænding, men hvor du i forløbet også kommer hele vejen rundt om din muskelgruppe i et roligt og velafbalanceret tempo på dit niveau.

Den yogastilart der udøves er ”Hatha yoga” der er kendetegnet ved at være en stilart der er rolig og med fokus på én stilling af gangen. Hvor målet med timen er at strække og styrke kroppen, samt at løsne spændinger og give større velvære. Hatha yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.

Periode: 17. august 2023 – 13. juni 2024

Torsdag fra 17-18.15 i Eltang Skoles gymnastiksal.

Pris: 780 kr.

Instruktør: Annette Thuesen

Stram op

Stram op er et hold, hvor de store muskelgrupper trænes igennem på en time med fokus på ben, baller, bryst, mave, ryg og arme. Vi træner muskelstyrke med vægte og kropsvægt – der vil være få gentagelse af hver øvelse kombineret med pulsøvelser. Ud over det er der et stort fokus på det sociale sammenhold, der er ved at være fysisk sammen.

Det kræver ingen forudsætninger ud over at have lyst til at udfordre sig selv. Det er en alsidig træning og øvelserne er tilrettelagt således, at man bliver udfordret individuelt. Der kan lånes vægte på skolen, men medbring gerne egne vægt samt egen måtte. Vi træner ude hele året på multibanen.

 

Periode: 22. august 2023 – 25. Juni 2024.

Tirsdag 17.00-18.00 ved Eltang Skole

Pris: 525 kr.

Instruktør: Sine Holm Jensen

Puls & Styrke

Her kombineres styrketræning og konditionstræning. Det er en intensiv time, hvor du får trænet
hele kroppen. Puls/styrke er for dig, som ønsker høj intensitet og masser af energi i din træning.
Træningen er tilpasset alle niveauer, så alle kan være med.

Periode: 30. august 2023 – 24. april 2024

Onsdag 17.00-18.00 i Eltang Skoles gymnastiksal

Pris: 625 kr.

Instruktør: Bente Von Eitzen Andersen

FC Eltang

Fodbold for sjov med plads til alle mænd og kvinder! Unge mænd og kvinder er også meget velkomne. Vi spiller udendørs fra påske indtil efterårsferien, hvorefter vi spiller indendørs frem til påske.
Send evt. allerede nu en sms til 4085 5588, hvis du vil vide mere!

Onsdag 19.30 – 21.00 på Eltang Skole

Pris: 150 kr.

Lej gymnastiksalen

Vil du spille badminton med familien, venner eller kollegaer har du også mulighed for at leje gymnastiksalen i ledige timer.

 Forhør nærmere hos vores kasserer: kasserer.evgif@gmail.com

Periode: september – maj.

Pris: 900 kr.

Combi-hold

Combi-hold

Selv om det er enormt billigt at være aktiv i EVGIF, giver vi mulighed for at sparer endnu mere ved tilmelding på flere af vores hold.

 

Vi giver 10% samlet rabat ved tilmelding på flere hold.

 

Således skal du blot tilmelde dig og betale som normalt. Hvorefter du skal sende en mail til vores kasserer: kasserer.evgif@gmail.com og oplyse hvilke hold og bede om tilbageført rabat for de hold du har betalt for.

Passivt medlemskab

Vil du være med til at støtte foreningen og give os bedre mulighed for at tilbyde gode og spændende aktiviteter, kan du blive passivt medlem for 150 kr. Som passivt medlem har du desuden mulighed for deltage og have stemmeret ved vores generalforsamling.