Holdoversigt

Holdoversigt 2019/2020

Nedenfor finder du oversigten over de hold, man kan tilmelde sig i denne sæson. Priserne står ved hvert hold. De inkluderer altid medlemskontingent. Ønsker man at tilmelde sig flere hold, kan man evt. vælge Combi-holdet, for at opnå besparelse.

Hvis man vil tilmelde sig et hold, trykker man på knappen “tilmeld” udfor det pågældende hold. Man skal oprette sig som bruger første gang man tilmelder sig et hold i EVGIF. Efter tilmelding modtager man en mail med bekræftelse på tilmeldingen og senere får man mail fra foreningens kasserer om betaling via bankoverførelse.

Vel mødt på holdene!

Zumba

Zumba er en motionsform, som er baseret på, at vi bevæger os til nogle gode rytmer. Alle kan være med – ung, gammel, stor, lille – der er plads til dig. Zumba er ikke kun for dansere, men er for alle som har lyst til at bevæge sig og have det sjovt. Dansetrinene i zumba er holdt simple, så du vil hurtigt kunne lære det, og falde ind i de gode rytmer.

Tid og sted: Mandage kl. 17:00 – 17:55

Periode: 2019/2020

Instruktør: Lillian

Pris: kr. 400,-

Gå, løb & Styrke

Gå, løb og styrke er en kombination af at gå, løbe og styrketræning samt et stort fokus på det sociale sammenhold, der er ved at være fysisk aktive sammen. Det kræver ingen forudsætninger ud over at kunne gå lidt rask til. Det er en alsidig træning og øvelserne er tilrettelagt således, at man bliver udfordret individuelt, hvad enten det drejer sig om at gå, løbe eller styrketræning.

Tid og sted: torsdage kl. 19:00 – 20:00

Periode: 2019/2020

Instruktør: Sine

Pris: kr. 400,-

 

Både for piger og drenge. Kom og hav det sjovt med fodbold en times tid. Vi laver en lille smule tekniktræning, men ellers lægger vi vægt på en masse spil, hvor vi får bevæget os. Vi træner indtil efterårsferien. Herefter pause indtil 7-8 uger inden skolernes sommerferie, hvor vi starter igen. 

Tid og sted: torsdage kl. 16:30 – 17:30

Periode efterår: 2019

Periode Forår: 2020

Instruktører: Casper og René

Pris: kr. 150,- pr. periode.

Knivklubben

Så skal der igen laves skæfter til knivene. Så har du en smule snilde, lidt tålmodighed og fri ca. 8 – 10 onsdage? Så er muligheden der. Lav din egen helt unikke kniv sammen med nogle andre tossede mænd og kvinder. Onsdag den 9. januar 2019 kl. 1900 på Eltang Skole i sløjdlokalet, mødes vi første gang. Hvis du ikke har en klinge ser vi på mulighederne, og får bestilt en, der netop passer til din ide til en kniv. Den er hjemme 2. onsdag, hvor du kan gå i gang, efter egen ide eller med hjælp fra de andre deltagere. Klinge skal du selv betale, men de fleste øvrige materialer er tilgængelige og med i prisen, der er 200 kr. Det hele skulle gerne ende med en formentlig dekorativ og anvendelig kniv med skede efter endt kursus. Knivklubben har efterhånden nogle år på bagen, og det er rasende gemytligt. Så måske er det lige noget for dig.

Tid og sted: onsdage kl. 19:00 – 21:00

Periode: Efterår 2019

Instruktører:

Pris: kr. 200,- pr. periode

Eltang FC

Fodbold for sjov med plads til alle mænd og kvinder fra 7. klasse og op! Vi spiller udendørs fra påske indtil efterårsferien, hvorefter vi spiller indendørs frem til påske.

Tid og sted: onsdage kl. 19:00 – 20:30

Periode: 07-08-2019 – 26-06-2019

Tovholder: Morten

Pris: kr. 150,-

Passivt medlemskab

Ønsker du at støtte idrætsforeningen og opnå stemmeret til generalforsamlingen, så bliv passivt medlem!

 Periode: 2019 / 2020

Pris: kr. 150,-

Combi-hold

Du kan tilmelde dig et af vores Combi-hold. Så bliver du tilmeldt de to du gerne vil gå på, men betaler selvfølgelig ikke fuld pris for begge holdene. Se de udbudte Combi-hold her.

Combi

 Zumba + Gå, løb & styrke

Periode: 2019 / 2020

Pris: kr. 650,-