Holdoversigt

Holdbeskrivelser og tilmelding

Nedenfor finder du oversigten over de hold, man kan tilmelde sig i denne sæson. Priserne står ved hvert hold. De inkluderer altid medlemskontingent. Ønsker man at tilmelde sig flere hold, kan man evt. vælge Combi-holdet, for at opnå besparelse.

Hvis man vil tilmelde sig et hold, trykker man på knappen “tilmeld” udfor det pågældende hold. Man skal oprette sig som bruger første gang man tilmelder sig et hold i EVGIF. Efter tilmelding modtager man en mail med bekræftelse på tilmeldingen og senere får man mail fra foreningens kasserer om betaling via bankoverførelse.

Vel mødt på holdene!

Dette yoga hold er for alle der ønsker en træning der kan forbedre din smidighed, din balance, din styrke samt din kropsbevidsthed. Holdet kan tilgås af alle, lige fra børn til ældre, øvet eller uøvet.

På dette hold gennemgås de klassiske Yoga øvelser i et roligt tempo, hvor timen starter med blid afspænding, men hvor du i forløbet også kommer hele vejen rundt om din muskelgruppe i et roligt og velafbalanceret tempo på dit niveau.

Den yogastilart der udøves er ”Hatha yoga” der er kendetegnet ved at være en stilart der er rolig og med fokus på én stilling af gangen. Hvor målet med timen er at strække og styrke kroppen, samt at løsne spændinger og give større velvære. Hatha yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.

Periode: september – juni.

Torsdag fra 17-18.15 i Eltang Skolens gymnastiksal.

Pris: 600 kr.

Instruktør: Annette Steffensen.

Gå, løb & Styrke

Gå, løb og styrke er en kombination af at gå, løbe og styrketræning samt et stort fokus på det sociale sammenhold, der er ved at være fysisk aktive sammen. 

Det kræver ingen forudsætninger ud over at kunne gå lidt rask til. Alt efter antallet af deltagere deler vi op, således den ene gruppe vil gå mere mens den anden vil løbe lidt mere. Det er en alsidig træning og øvelserne er tilrettelagt således, at man bliver udfordret individuelt.

Periode: august – Juni.

Tirsdag 17.00-18.00 ved Eltang Skole

Pris: 500 kr.

Instruktør: Sine Holm Jensen & Lone Ammentorp

⚽ Sjov Fodbold ⚽
1. – 6. klasse

Sjov Fodbold – 1. – 6. klasse

Både for piger og drenge. Kom og hav det sjovt med fodbold en times tid. Vi laver en lille smule tekniktræning men ellers lægger vi vægt på en masse spil, hvor vi får bevæget os. Vi træner udendørs indtil efterårsferien. Herefter pause indtil påske, hvor vi starter op igen.

Periode: Uge 34 til efterårsferie, og fra påske til skolens sommerferie

Tirsdag 16.15-17.15 på Eltang Skoles sportsplads.

Pris: Forår 200 kr. – Efterår 200 kr.

Instruktør: Jakob O. Dransfeldt & Mads O. Dransfeldt

⚽⚽ Pigefodbold ⚽⚽ 0. – 2. klasse

Pigefodbold

For friske piger i 0-2. klasse der kan lide at have det sjovt og samtidig være lidt ambitiøs fodbold pige. Der vil blive trænet teknik, driblinger, gode afleveringer og skud på mål foruden en masse spil og sjov.

Periode: Uge 32 til efterårsferie, og fra påske til skolens sommerferie

Mandag 16.00-17.00 på Eltang Skoles sportsplads.

Pris: Forår 200 kr. – Efterår 200 kr.

Instruktør: Line & Mie

Knivklubben

Lav din helt egen unikke kniv! Det kræver ingen forudsætninger for at gå i gang, og du bliver hjulpet hele vejen igennem af andre med erfaring i at lave kniv.

Det hele skulle gerne ende med en forhåbentlig dekorativ og anvendelig kniv med skede efter endt kursus. Knivklubben har efterhånden nogle år på bagen, og det er rasende gemytligt. Så måske er det lige noget for dig. Der er opstart i januar.

 

Periode: januar – april.

Onsdag 19.00-21.00 i sløjdlokalet på Eltang Skole

Pris: 150 kr.

 

Eltang FC

Fodbold for sjov med plads til både mænd og kvinder! Vi spiller udendørs fra påske indtil efterårsferien, hvorefter vi spiller indendørs frem til påske. Bare mød op!

Periode: Hele året, efter nærmer aftale.

Onsdag 19.00-20.30 ved Eltang Skole

Pris: 150 kr.

Lej gymnastiksalen

Vil du spille badminton, tumle med familien. Eller andet med familie, venner eller kollegaer har du også mulighed for at leje gymnastiksalen i ledige timer.

 Forhør nærmere hos vores kasserer: kasserer.evgif@gmail.com.dk

 

Periode: september – juni.

Pris: 850 kr.

Combi-hold

Combi-hold

Selv om det er enormt billigt at være aktiv i EVGIF, giver vi mulighed for at sparer endnu mere ved tilmelding på flere af vores hold.

 

Vi giver 10% samlet rabat ved tilmelding på flere hold.

 

Således skal du blot tilmelde dig og betale som normalt. Hvorefter du skal sende en mail til vores kasserer: kasserer.evgif@gmail.com og oplyse hvilke hold og bede om tilbageført rabat for de hold du har betalt for.

Passivt medlemskab

Vil du være med til at støtte foreningen og give os bedre mulighed for at tilbyde gode og spændende aktiviteter, kan du blive passivt medlem for 150 kr. Som passivt medlem har du desuden mulighed for deltage og have stemmeret ved vores generalforsamling.