Holdoversigt

Holdbeskrivelser og tilmelding

Nedenfor finder du oversigten over de hold, man kan tilmelde sig i denne sæson. Priserne står ved hvert hold. De inkluderer altid medlemskontingent. Ønsker man at tilmelde sig flere hold, kan man evt. vælge Combi-holdet, for at opnå besparelse.

Hvis man vil tilmelde sig et hold, trykker man på knappen “tilmeld” udfor det pågældende hold. Man skal oprette sig som bruger første gang man tilmelder sig et hold i EVGIF. Efter tilmelding modtager man en mail med bekræftelse på tilmeldingen og senere får man mail fra foreningens kasserer om betaling via bankoverførelse.

Vel mødt på holdene!

Dette yoga hold er for alle der ønsker en træning der kan forbedre din smidighed, din balance, din styrke samt din kropsbevidsthed. Holdet kan tilgås af alle, lige fra børn til ældre, øvet eller uøvet.

På dette hold gennemgås de klassiske Yoga øvelser i et roligt tempo, hvor timen starter med blid afspænding, men hvor du i forløbet også kommer hele vejen rundt om din muskelgruppe i et roligt og velafbalanceret tempo på dit niveau.

Den yogastilart der udøves er ”Hatha yoga” der er kendetegnet ved at være en stilart der er rolig og med fokus på én stilling af gangen. Hvor målet med timen er at strække og styrke kroppen, samt at løsne spændinger og give større velvære. Hatha yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.

Periode: september – april.

Torsdag fra 17-18.15 i Eltang Skolens gymnastiksal.

Pris: 450 kr.

Instruktør: Annette Steffensen.

Zumba

Zumba er en motionsform, som er baseret på, at vi bevæger os til nogle gode rytmer. Alle kan være med – ung, gammel, stor, lille – der er plads til dig. Zumba er ikke kun for dansere, men er for alle som har lyst til at bevæge sig og have det sjovt. Dansetrinene i zumba er holdt simple, så du vil hurtigt kunne lære det, og falde ind i de gode rytmer.

 

Periode: august – april.

Mandag 17.00-17.55 i Eltang Skolens gymnastiksal

Pris: 400 kr.

Instruktør: Lillian Madsen

Gå, løb & Styrke

Gå, løb og styrke er en kombination af at gå, løbe og styrketræning samt et stort fokus på det sociale sammenhold, der er ved at være fysisk aktive sammen. Det kræver ingen forudsætninger ud over at kunne gå lidt rask til. Alt efter antallet af deltagere deler vi op, således den ene gruppe vil gå mere mens den anden vil løbe lidt mere. Det er en alsidig træning og øvelserne er tilrettelagt således, at man bliver udfordret individuelt.

Periode: september – Juni.

Torsdag 19.00-20.00 ved Eltang Skole

Pris: 400 kr.

Instruktør: Sine Holm Jensen

⚽⚽ Sjov Fodbold ⚽⚽ 1. – 6. klasse

Sjov Fodbold – 1. – 6. klasse

Både for piger og drenge. Kom og hav det sjovt med fodbold en times tid. Vi laver en lille smule tekniktræning men ellers lægger vi vægt på en masse spil, hvor vi får bevæget os. Vi træner udendørs indtil efterårsferien. Herefter pause indtil påske, hvor vi starter op igen.

Periode: Skole start til efterårsferie, eller fra påske til skolens sommerferie

Torsdag 16.30-17.30 på Eltang Skoles sportsplads.

Pris: Forår 150 kr. – Efterår 150 kr.

Instruktør: René Bach Jensen og Casper Pedersen.

Knivklubben

Lav din helt egen unikke kniv! Det kræver ingen forudsætninger for at gå i gang, og du bliver hjulpet hele vejen igennem af andre med erfaring i at lave kniv. Det hele skulle gerne ende med en forhåbentlig dekorativ og anvendelig kniv med skede efter endt kursus. Knivklubben har efterhånden nogle år på bagen, og det er rasende gemytligt. Så måske er det lige noget for dig. Der er opstart i januar.

 

Periode: januar – april.

Onsdag 19.00-21.00 i sløjdlokalet på Eltang Skole

Pris: 150 kr.

 

Eltang FC

Fodbold for sjov med plads til både mænd og kvinder! Vi spiller udendørs fra påske indtil efterårsferien, hvorefter vi spiller indendørs frem til påske. Bare mød op!

Periode: Hele året, efter nærmer aftale.

Onsdag 19.00-20.30 ved Eltang Skole

Pris: 150 kr.

Lej gymnastiksalen

Vil du spille badminton, tumle med familien. Eller andet med familie, venner eller kollegaer har du også mulighed for at leje gymnastiksalen i ledige timer

 – kontakt formanden eller kassereren for at leje gymnastiksalen: klik her for kontaktopysninger.

Periode: september – april.

Pris: 600 kr.

Passivt medlemskab

Vil du være med til at støtte foreningen og give os bedre mulighed for at tilbyde gode og spændende aktiviteter, kan du blive passivt medlem for 150 kr. Som passivt medlem har du desuden mulighed for deltage og have stemmeret ved vores generalforsamling.

Combi-hold

Du kan tilmelde dig et af vores Combi-hold. Så bliver du tilmeldt de hold du gerne vil gå på samlet, men betaler selvfølgelig ikke fuld pris for begge holdene. Se de mulige Combi-hold her:

Combi 1:
Yoga + Zumba

Kunne du tænke dig at gå på begge de to hold? Så tilmeld dig combi 1 og spar penge!

Du kan læse mere om de 2 hold ovenfor.

 

Periode: august – april.

 

Samlet pris for tilmelding på begge hold: 650 kr.

 

Combi 2:
Zumba + Gå, løb, styrke

Kunne du tænke dig at gå på begge de to hold? Så tilmeld dig combi 2 og spar penge!

Du kan læse mere om de 2 hold ovenfor.

 

Periode: august – april.

 

Samlet pris for tilmelding på begge hold: 650 k

 

Combi 3:
Yoga + Gå, løb, styrke

Kunne du tænke dig at gå på begge de to hold? Så tilmeld dig combi 3 og spar penge!

Du kan læse mere om de 2 hold ovenfor.

Periode: august – april.

 

Samlet pris for tilmelding på begge hold: 650 kr.

 

Combi 4:
Yoga, Zumba,
Gå, løb og styrke

Kunne du tænke dig at gå på alle disse tre hold? Så tilmeld dig combi 4 og spar penge!

Du kan læse mere om de 2 hold ovenfor.

Periode: august – april.

 

Samlet pris for tilmelding på alle tre hold: 900 kr.

 

Morgen gåhold

Holdet er for alle der har tid og lyst til socialt samvær og en rask gåtur. Man kan komme begge dage eller vælge en af dagene. Vi går 4-5 km. og holder undervejs nogle pauser, hvor vi bl.a. laver vejrtrækningsøvelser og på forskellige måder mærker at vores kroppe er i aktivitet.

Periode: september – Juni.

Tirsdag og torsdag kl. 8:05 og ca. 1 time.

Mødested: Eltang Skole

Pris: 200 kr.

Instruktør: Trine Markvardsen